Followers

Jun 19, 2009

incik mu'az

hyep..oleh kerana incik muaz tidak dapat on9 buat sementara waktu, so shaye ambil alih tulis kat entry ni..hehe..sape shaye? aaa..cik bulat die le..menyampah aku die panggil aku die panggil camtu..hehe..ha,actually xde mende pon nak tulis..nak ngumpat je malam2 begini..so,ni ade list apa yang shaye tahu tentang muhammad fathurrahman mu'az sepanjang shaye kenal die...
  1. name panjang la sgt, sampai dalam IC pon xmuat nak tulis nama ayah die..
  2. nama ayah die roslan, mak die pah lupe lorh pah ape..
  3. punya 7org adik beradik,die anak sulung even mempunyai adik2 yang tinggi..same la kite..ape yang same? shaye 3 beradik je..owh..adik2 yang tinggi..
  4. masa kecik2 dulu sangat la degil..macam la dah berkenalan mase tu..haha
  5. mase tadika muke die paling menyampah shaye tgk..even dulu x kenal tp shaye tahu la kan..tahu2 je jd bf..ceh!
  6. bile tengok die berjalan, jangan harap nak tgk die senyum..muke garang je setiap masa..
  7. baik hati,sopan santun n hormat org tua
  8. suka berlawak n wat shaye ketawa tp bile tak kena masa sian die kena marah dgn shaye..
  9. naik nouvo..bile la nak merasa kenderaan 4tayar kan..haha..gurao je..
  10. banyak gf..setiap negeri ade 1 gf..dulu katanye..huhu
  11. bahasa melayu mesti A+ coz pandai berkata2..
  12. juara pantun peringkat negeri..ye ke? <--reka je..tp die mmg pandai pantun..caya lah!
  13. x suke makan ikan..aduyai..susah la shaye..
  14. suke makan daging..bahaye..potensi untuk darah tinggi..hmm..
  15. pandai masak tp xpenah rasa masakan die..
  16. anak mak..punye beberapa mak angkat...jgn beberapa mak we dah la ye..hehe
  17. suke merajuk tp sayang tak pernah kena pujuk oleh shaye..sory yang!
  18. tak suka kena tipu tapi slalu tipu shaye..dalam mase beberapa saat je la..hangat je..
  19. hobi die kemas rumah..untung shaye..peace!
  20. hobi baru die, karaoke bersama shaye..thnx sbb sudi and sanggup habiskan lagu 'patah hati' tu..
  21. bila jalan dgn die, sure die kat dpn n shaye follow dibelakang..kena tinggal beb..hehe
  22. bile shopping, shaye tukang angkat barang2 die..tp xpe, kunun2 barang shaye..ok?haha..
  23. makanan favourite die, bubur lambuk..kena blaja wat ni..x pro la babe..bubur ayam reti la..
  24. bile mengadap makanan kat dpn mata,dunia tu die yang punya..shaye disebelah die xnampak dah..hehe
  25. romantik? aaaaa..buley la..hahaha
  26. tak suka menunggu, so nak dating kena on time..ceh..dia lambat tak pe..
  27. jarang kua malam..if merajuk je dia bawak diri..
  28. selalu bagi pendapat yang bernas coz die punya banyak idea..
  29. die? kuat jelez..tp setakat ni tahap ok la..hehe..
  30. die seorang yang gatal..if makan udang n sotong la..korang fkr ape? haha..
  31. gagah..punya muscle di lengan tp mempunyai sedikit lemak di perut..same la shaye..aduyai..
  32. seorang penjimat..ye,untuk masa depan..gue ngerti kok..hehe
  33. matematik memang terer, lepas bayar ape2 cepat je die calculate..
  34. berfikiran ke depan..
  35. bile senyum sgt sweet..shaye suka curi2 pandang die..tp die x pernah perasan pon..hehe
  36. ayat favourite dalam text die "tak sayang sy dah ke?"..
  37. lembut hati..bukan lembut ok..
  38. adik shaye kata die ketawa kuat..shaye rasa biase je..huhu
  39. mak shaye kata die kecik macam ajai..kire shaye nurul la? adui..
  40. ayah shaye kata tempat kije die banyak pompuan..xheran pon..hehe
  41. baju favourite die masa dating t shirt hitam ade ayat "san siro"
  42. rambut cepat panjang..tiap kali jumpe rambut dah panjang
  43. bila duk diam2, dia suka tarik rambut shaye n rosakkan..adush..haha
  44. masa mengurat shaye dulu, tak pernah hingat nama sebenar shaye
  45. ape lagi no IC shaye..slalu silap 66 kat belakang..
  46. mak shaye kata die syg shaye..menyampah je baca kan? haha
  47. seorang yang jujur..ye ke? hehe
  48. keje sebelah tempat kije ayah shaye
  49. uma pon beberapa ratus langkah dari rumah shaye..kire dekat le..
  50. dia adalah dia..

Photobucket

* ape la respon die if baca ni..jgn marah..peace! syg awak! =p

yang menulis,

nemomimosh

Myspace Love Quotes Icons

2 comments:

~mizatiqah~ said...

hahaha...
amboi2 encik bulat.
conquer nmpak!
wat2 cm umah sndri..
huk2.ciannye dia kne nyanyi lgu tuh..
hahaahah.msti lwk gler..

|| nemo mimosh || said...

hep2!! bukan encik ok..cik..hehe..bukan wat2 macam uma sendiri, tuan uma bagi masuk..
yep,siape yang sudi n sanggup nyanyi lagu "patah hati" bersama shaye mempunyai hati yang sangat tulus..mana nak cari dah skrg? miza,kamu pon sudi juge kan? kan? thnx!